X

Caravana de protesta dels restauradors eivissencs per reclamar ajudes

Al voltant de 150 vehicles i centenars de persones participen en la marxa convocada per ABRE

20/01/2021

Caravana de protesta dels restauradors eivissencs per reclamar ajudes

Devers 150 vehicles i centenars d’autònoms i treballadors de la restauració han participat aquest dimecres a la caravana de protesta convocada a Eivissa per mostrar el seu rebuig al tancament de bars i restaurants. Els manifestants critiquen la manca absoluta d’ajudes directes públiques a un sector que, recorden, és bàsic per al sosteniment de l’economia de les Illes.
L’aparcament des Gorg de Vila ha servit de punt de trobada per als manifestants convocats per la recentment creada Associació de Bars i Restaurants de l’Illa d’Eivissa (ABRE). La convocatòria no ha comptat amb el suport de la Pimeef.

La situació límit de molts establiments fa que, sense ajuda econòmica de les administracions, molts hagin d’acabar abaixant finestres. La Delegació del Govern ha permès únicament la protesta motoritzada, que ha recorregut entre les 11 i les 12 del dematí les artèries principals de la capital de l’illa, i ha generat diferents embussos de trànsit. Sempre sota vigilància policial, han entrat a la ciutat pel port i després han travessat les avingudes d’Isidor Macabich i d’Espanya, on hi ha el Consell eivissenc.

20/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris