X

Salut garanteix que la manca de vacunes a Menorca no impedirà posar la segona dosi als geriàtrics

L'inici de la dispensació de la segona dosi als geriàtrics coincideix amb un nou màxim de casos diaris, 53

20/01/2021

Salut garanteix que la manca de vacunes a Menorca no impedirà posar la segona dosi als geriàtrics

Aquest dimecres s’ha començat a administrar la segona dosi de la vacuna als usuaris i treballadors de les vuit residències geriàtriques de Menorca. L’operatiu es reprèn el dia que a l’illa s’assoleix un rècord diari absolut de contagis amb 53 nous casos (la xifra màxima assolida fins ara era de 50 en un dia) i amb tres ingressos més a planta de l’hospital ja són quinze les persones ingressades al Mateu Orfila.

Els casos actius a Menorca són, en aquests moments 466 i quasi la meitat (222) corresponen al Ponent de l’illa. L’Àrea de Salut també informa que ahir dimarts va ser el dia que més proves PCR va processar el laboratori del Mateu Orfila, un total de 644.

Pel que fa a la nova etapa de vacunació, que ha arrencat aquest dimarts dematí amb l’administració de les segones dosis als geriàtrics, (aquest dimecres s’injectarà a 431 usuaris i treballadors) l’Àrea de Salut de Menorca informa que, tot i la decisió de Pfizer de rebaixar el subministrament uns dies per augmentar-ne la producció, queda garantit que tothom rebrà la segona dosi el dia que toca (vint-i-un dies després de rebre la primera).

20/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris