X

Capdepera demana ajuts per valor d’1’5 milions d’euros a l’Estat pels efectes del temporal Glòria

Totes les administracions afectades pel temporal poden demanar ajuts que cobriran el 50 per cent de les obres realitzades

21/01/2021

Capdepera demana ajuts per valor d’1’5 milions d’euros a l’Estat pels efectes del temporal Glòria

Reparar el passeig marítim de Cala Rajada i el passeig que condueix a Cala Gat ha suposat una inversió de 2,9 milions d’euros, finançats íntegrament pel consistori de Capdepera. En el cas del passeig de Cala Gat, el consistori hi ha destinat 2,2 milions d’euros, mentre que per a la reparació del passeig marítim les obres han costat poc més de 600 mil. La reparació d’aquest passeig no ha estat exempta de polèmica, ja que el GOB va denunciar que l’Ajuntament s’havia excedit en l’execució del projecte reparant zones del mur per a les quals no tenia els permisos necessaris de la Demarcació de Costes.

Fins al moment, a part de Capdepera, ja han presentat la documentació per les obres ja executades el Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Sant Llorenç. En els pròxims dies tenen intenció de fer-ho altres ajuntaments afectats pel temporal com són Manacor i Felanitx. Els ajuts que atorga l’Estat es poden demanar fins dia 29 de gener i cobriran el 50 per cent de l’import de les obres realitzades. Aquests ajuts s’afegiran als 4,4 milions d’euros que l’administració estatasl ja va invertir a les Balears per a les obres d’emergència realitzades just després del temporal.

 

 

21/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris