X

850 vehicles participen de la concentració motoritzada del sector de la restauració

Detingut un home acusat de resistència, desobediència i atemptat contra l'autoritat

22/01/2021

850 vehicles participen de la concentració motoritzada del sector de la restauració

La Policia Nacional calcula que en la concentració motoritzada del sector de la restauració a Palma hi han participat uns 850 vehicles.  Però també s’hi han afegit un miler de manifestants que han seguit el recorregut a peu, durant prop de 3 hores. Aquesta versió de la protesta no estava autoritzada. Segons la Delegació del Govern, a l’acte només s’ha registrat algun petit incident com per exemple el llançament d’ous al Parlament. I quan ja acabava la manifestació, devers les 14.30h, s’ha detingut una persona a qui s’acusa de resistència, desobediència i atemptat contra l’autoritat.

El sector de la restauració, capitanejat per Resistencia Balear, ha tornat a sortir al carrer. Aquesta vegada ho ha fet amb el permís corresponent de la Delegació del Govern central a les Illes. Uns 850 vehicles han format una caravana que ha recorregut les principals vies de Palma amb l’objectius de reclamar més ajudes per al sector, ja que defensen que els 1.500 euros mensuals anunciats pel Govern són totalment insuficients.

A banda dels vehicles, però, també hi ha hagut manifestants a peu. A diferència de l’altre format, aquest no estava autoritzat. S’hi han arribat a congregar, segons Policia Nacional, un miler de persones que entre crits ‘d’Armengol dimissió’, demanen que els tornin a deixar fer feina.

La concentració ha durat prop de 3 hores i ha conclòs amb un detingut que, previsiblement, passarà a disposició del jutge aquest dissabte.

22/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris