X

El Govern decreta el tancament perimetral d’Eivissa

A partir d'aquest dissabte i fins al 30 de gener només es podrà entrar i sortir de l'illa per una causa justificada que s'haurà d'acreditar amb la documentació pertinent

22/01/2021

El Govern decreta el tancament perimetral d’Eivissa

Situació sanitària especialment crítica a les Pitiüses. El Govern ha decretat el tancament perimetral de tot Eivissa, després que la incidència acumulada a 14 dies ha arribat als gairebé 2.000 casos. Només es permetrà la mobilitat per causes laborals, sanitàries, per anar o tornar a casa o per causes de força major.

En les darreres 24 hores s’han detectat més casos de Covid a Eivissa que en totes les altres illes juntes: 366; mentre s’han donat 107 altes. La xifra de casos actius se situa ja, a Eivissa, en 3.225 casos.

També puja el nombre de persones hospitalitzades, que passa de 109 a 121; 111 es troben a planta i 10 a l’UCI. Així mateix, creix el nombre de professionals sanitaris en vigilància: 231, dels quals 125 són casos positius.

Per tant, des de demà dissabte i, de moment, fins al 30 de gener, els eivissencs només podran sortir i entrar de l’illa per una causa justificada, i hauran d’acreditar-ho amb la documentació pertinent.


Eivissa encapçala el nombre de casos de Covid de totes les Balears
97 infermeres s’ofereixen a desplaçar-se Eivissa per pal·liar la manca de personal

22/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris