X

El Mallorca encalça una victòria

El conjunt illenc inicia la segona volta demà al camp del Rayo Vallecano amb la intenció de sumar el primer triomf del 2021

22/01/2021

El Mallorca encalça una victòria

El Mallorca cercarà el primer triomf del 2021 contra el Rayo Vallecano demà capvespre. Serà el primer partit de la segona volta. Avui capvespre l’equip ha partit cap a Madrid. A la llista de convocats no hi són ni Joan Sastre ni Baba per lesió. Tampoc Marc Cardona, que encara no s’ha reincorporat a la disciplina de l’equip per la COVID-19. Sí que hi és Josep Gayá, defensa del filial, i Jordi MBoula després de superar la COVID. També Dani Rodríguez, que cumplirà el partit número 100 com a jugador del Mallorca.

La segona volta aixeca el teló i el Mallorca torna a escena. Toca oblidar els tres darrers partits de Lliga, en què els de Luis García Plaza acomiadaren la primera part de la competició sumant un punt de nou possibles. I el Mallorca no vol tornar a rebre un càstig similar al de la primera volta a Son Moix d’un equip fet per, segons el tècnic, estar a dalt. El madrileny aposta per posar el comptador a zero i recuperar la identitat d’un equip líder durant 5 jornades a la primera volta. El mal estat de la gespa pel temporal no és excusa… Ara Vallecas vol ser testimoni dels primers tres punts del Mallorca del 2021.

Luis García Plaza també ha parlat d’aquest mercat de fitxatges. Els dos fronts oberts en què treballa la direcció esportiva del club són: un substituir Álex Alegria a la davantera. L’altre, trobar sortida al segon porter Miquel Parera.

22/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris