X

Continua l’avís groc per mala mar al Sud de Mallorca

La borrasca Hortense donarà pas a un nou front associat a Ignacio

23/01/2021

Continua l’avís groc per mala mar al Sud de Mallorca

Mallorca continua en avís groc per mala mar i la situació empitjorarà al sud i al llevant de l’illa. Avui les ratxes de vent de ponent han superat els 100 quilòmetres hora i les ones els 5 metres d’altura. Són les restes de la borrasca Hortens i que en les pròximes hores donarà pas a l’arribada d’un nou front associat a Ignacio.

Les destrosses d’ahir encara són visibles, molta feina han tingut els bombers recollint branques i arbres caiguts a la zona de Llucmajor. Fins i tot un veïnat hi ha col·laborat, amb el permís de l’ajuntament, per endur-se’n la llenya.

A la zona del Toro l’esclafit va arrabassar un tros de teulada d’aquest edifici i els sis veïns del vuitè pis encara no han pogut tornar a casa. A banda i banda del carrer, la Policia controla l’accés i només s’hi pot passar a peu. La gent avui ha sortit per veure els desperfectes a la urbanització. Impresionen les destrosses, són danys materials sobretot, però sorprèn la força de vent.

A Palma continua precintat el tram de carrer on va caure un tros de cornisa damunt un cotxe i el va destrossar.  Avui els bombers i les brigades municipals només han hagut de retirar desperfectes, ahir no varen aturar, en total més de 300 incidents.

23/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris