X

Formentera passa a nivell 4 d’alerta sanitària davant l’augment de contagis

Tot i que l'illa és tancada perimetralment des de fa una setmana, el nombre de casos actius continua a l'alça

23/01/2021

Formentera passa a nivell 4 d’alerta sanitària davant l’augment de contagis

En aquesta nova fase, les reunions socials i familiars a Formentera continuen sent de grups de 6 persones, tant a interior com a exterior, però la diferència respecte de la fase anterior és que ara es redueix a un màxim de 2 grups de convivència.

Pel que fa a la restauració, des d’avui els interiors hauran de romandre tancats i només es podrà fer ús de les terrasses amb un 75% de la capacitat. Terrasses que malgrat el fort vent que bufa avui a l’illa, ofereixen una imatge esperançadora amb un gran nombre de taules plenes. L’horari de tancament de bars i restaurants es redueix també a les 10 de la nit, excepte divendres, dissabtes i vigílies de festius, que hauran d’abaixar la persiana a les 6 de la tarda. A més, el toc de queda s’avança de les 12 a les 10 de la nit. Els comerços també redueixen la seva cabuda a la meitat, però l’horari màxim de tancament es manté a les 10 de la nit.

Aquestes mesures s’allargaran mínim fins al pròxim dia 30 de gener, quan també està previst aixecar el tancament perimetral en què es troba l’illa de Formentera des de fa avui, una setmana.

23/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris