El Mallorca goleja el Rayo 1-3 i iguala al líder Espanyol

Primera victòria del 2021, supera el goal-averatge amb els madrilenys i agafa els catalans al capdavant de la classificació

23/01/2021

Passa important i victòria de prestigi del Mallorca contra un Rayo que venia llançat amb 8 partits consecutius sense perdre. Però els de Luis García Plaza de ben prest els han baixat els fums. Recuperació d’Antonio Sánchez, combinació d’Amath amb Abdón i el senegalès bat Dimitrievski per marcar el quart gol del curs.  Només havien passat poc més de 2 minuts.

El gran inici mallorquinista únicament ha quedat enfosquit per la lesió de Fran Gámez als 10 minuts, que ha necessitat ser substituït per Franco Russo. Tot i el contratemps, el Mallorca ha continuat sotmetent el Rayo i Dani Rodríguez primer, i sobretot Amath després, han perdonat el segon. Qui ha perdonat una vegada, però no dues, és Abdón Prats. Regateig de gran davanter i sisè gol del davanter d’Artà.

El desavantatge no ha desanimat l’equip local, que en una ocasió claríssima l’exmallorquinista Mario Suárez ha pogut retallar distàncies. Tot seguit, Salva Sevilla torna a castigar el Rayo i fa el 0-3 amb el llançament de falta. En només 19 minuts el Mallorca deixava fermats els 3 punts.

El peruà Luis Advíncula no ha perdut la fe amb la remuntada i des de fora de l’àrea ha fet l’1 a 3 abans del descans.

A la represa ambdós equips han esgotat les opcions per marcar qualque gol més. Amath pel Mallorca i Álvaro García per als locals han tingut les més clares.

Qui no ha vist el final del partit ha estat Andoni Iraola, expulsat quan faltaven 15 minuts per al final.

El Mallorca torna de Vallecas amb els tres punts i el goal-averatge a favor.