X

Simebal exigeix que Balears rebi les mateixes vacunes que altres comunitats

Segons el president del sindicat, el nivell de vacunes és "clau" per a poder "salvar la temporada turística"

24/01/2021

Simebal exigeix que Balears rebi les mateixes vacunes que altres comunitats

El president del Sindicat Mèdic de Balears (Simebal), Miguel Lázaro, ha considerat que la societat civil balear hauria d’unir-se per a exigir al president del govern Pedro Sánchez “les mateixes dosis de vacunes que perceben altres comunitats autònomes”.

Segons ha informat el president de Simebal, Miguel Lázaro, aquest diumenge, “entenent que la pandèmia és una crisi sociosanitària, que Balears està amb indicadors molt negatius i que la dimensió socioeconòmica és molt important i ha impactat moltíssim en l’arxipèlag, aquest sindicat creu que totes les forces socials haurien d’exigir al Govern una disposició de vacunes no menor que la que arriba a altres comunitats autònomes”.

Per a Lázaro, el nivell de vacunes és “clau” per a poder “salvar la temporada turística” i mitigar els efectes “demolidors” que ha tingut sobre la ciutadania que l’anterior temporada fora “fallida”.

En aquesta línia, ha considerat que “cal exigir a Sánchez la disponibilitat suficient de vacunes per a aconseguir una immunitat d’al voltant el 70 per cent o 80 per cent al més aviat possible”.

24/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris