X

El Govern assegura que agilitzarà el pagament de la Renda Social Garantida

Les comprovacions dels requisits es faran a posteriori, per agilitzar el pagament de l'ajuda

25/01/2021

El Govern assegura que agilitzarà el pagament de la Renda Social Garantida

El Consell de Govern ha aprovat aquest dilluns un decret que permetrà avançar la Renda Social Garantida (RESOGA) a les famílies amb pocs recursos, als quals se’ls ha denegat l’Ingrés Mínim Vital. Això, després que s’hagi disparat la demanda. Només en els mesos de novembre i desembre han entrat 1.300 peticions, quan en mesos anteriors les sol·licituds eren de 150. Les comprovacions dels requisits es faran a posteriori, per agilitzar el pagament de l’ajuda.

Per altra banda, la portaveu del Govern, Pilar Costa, també ha parlat sobre el pla de vacunació i la polèmica sobre l’administració del vaccí a alts càrrecs. Costa ha dit que estan seguint els protocols que marca el pla de vacunació i que el Govern està actuant de forma escrupolosa en aquest aspecte.

Pel que fa als contagis d’alumnes i docents, aquesta setmana 522 alumnes de les Illes han donat positiu en covid. Són 354 a Mallorca, 134 a Eivissa, 23 a Menorca i onze a Formentera. Dels estudis de contacte que s’han realitzat a les escoles, el 94,7 per cent ha donat negatiu i el Govern insisteix, per tant, que la transmissió dins les aules és molt baixa.

25/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris