X

Continuen retirant arbres i branques a conseqüència de les borrasques Hortense i Ignacio

A Can Pastilla encara retiren pins que han quedat malmesos

25/01/2021

Continuen retirant arbres i branques a conseqüència de les borrasques Hortense i Ignacio

Els vents de fins a 140 quilòmetres per hora ha fet que l’112 hagi atès durant tot el cap de setmana 456 incidències entre les dues borrasques Hortense i Ignacio. La gran majoria per caiguda d’arbres i enderrocs. Només a Palma han caigut 43 arbres tot i que s’ha intervengut bona part de l’arbrat per trencament de branques. Les brigades municipals, les empreses subcontractades, la policia i els bombers han fet feina de valent durant el cap de setmana per assegurar diverses zones, com ara, els parcs municipals, que s’han reobert avui matí, llevat del parc de sa Quarantena que, de moment, romandrà tancat. A algunes zones encara hi fan feina.

A Son Rapinya, per exemple, l’associació veïnal ha demanat a Parcs i Jardins la tala preventiva d’aquest pi després de veure com un altre de similar va quedar enmig de la via. Una vegada que tot l’arbrat ja s’ha dipositat a Tirme, és el moment de fer una anàlisi de l’estat d’arbres, però també de les infraestructures.

L’Associació Balear de l’Arbre espera que es replantin les zones amb les espècies correctes, que no siguin tropicals, que es replanti amb arbres petits per facilitar que facin bons fonaments i que els espècimens que no s’han talat es podin correctament.

25/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris