X

Ciutadella disposarà de pediatres especialistes tres dies per setmana

L'Àrea de Salut incorporarà un setè facultatiu que es desplaçarà a Ciutadella tres dies per setmana

25/01/2021

Ciutadella disposarà de pediatres especialistes tres dies per setmana

El centre de salut de Ciutadella disposarà de servei de pediatria especialitzat a partir del mes de febrer. Els 4.000 infants menors de catorze anys de la zona de Ponent de Menorca s’evitaran així els desplaçaments a Maó cada vegada que necessitin una consulta específica. Fins ara havien de ser atesos a l’hospital Mateu Orfila.

La contractació d’un pediatre més a l’hospital Mateu Orfila a partir del mes que ve permetrà que més de 1.000 infants de Ciutadella, Ferreries i es Migjorn, que es desplacen anualment per alguna especialitat pediàtrica a Maó, puguin ser atesos al centre de salut Canal Salat. Amb el setè facultatiu, es facilitarà una rotació de torns més àmplia.

El pediatre especialista es desplaçarà a Ciutadella tres dies per setmana i podrà tenir un contacte més estret amb els tres metges de família que s’encarreguen de les consultes pediàtriques. Els usuaris valoren, sobretot, l’estalvi del desplaçament a 45 quilòmetres de distància.

De moment, les consultes de cardiologia són les úniques que no es traslladaran al centre de Salut de Ciutadella per manca d’un ecògraf.

25/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris