X

Desxifrant la màgia d’Amulet

"Es teu cos nu" és el darrer senzill del cantautor Toni Mulet, en col·laboració amb Pau Franch d'OR

25/01/2021

Desxifrant la màgia d’Amulet

El cantautor Toni Mulet va començar a fer música en català al 2018. Gravava maquetes a casa, i a poc a poc va anar incorporant músics a la seva formació. Ara enregistra la seva música en estudi amb el segell BLAU. Tot just acaba de publicar el seu darrer senzill: Es teu cos nu.

La màgia d’Amulet es transmuta amb lletres profundes, sons orgànics, i ritmes que beuen del folk britànic. La seva música, però, fuig de les etiquetes de la indústria musical. “Faig la música que m’agradaria escoltar, en català i per la gent d’aquí” explica el cantant, guitarrista i compositor Toni Mulet.

Però sobretot beu i s’inspira dels músics que l’han anant acompanyant en aquest camí que va emprendre al 2018. “Rebre la influència de tota la gent que treballa en les cançons, que la influència de cada persona modifiqui els temes, respectant sempre d’on han sortit”, afegeix Mulet.

I és que l’alquímia d’Amulet, es gesta a través de les col·laboracions. Es teu cos nu és el seu darrer senzill, una col·laboració amb Pau Franch del grup OR que consta d’un film de Rubén Capilla. La cançó cerca “fugir d’aquesta idea d’amor etern”, per cercar un amor “que se centra en el present”, explica el cantautor.

Allunyant-se de la puresa de l’amor romàntic, i reinventant el concepte d’estima, Amulet es despulla fent cançons. Cada mes trauran un senzill, per acabar publicant un àlbum amb vista a l’estiu. I per fer de les cançons, talismans.

25/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris