X

Eivissa ja té els primers vacunats amb dues dosis contra la Covid-19

S'ha completat el cicle de vacunació de 97 persones amb l'administració de la segona dosi a 71 usuaris i 26 treballadors

25/01/2021

Eivissa ja té els primers vacunats amb dues dosis contra la Covid-19

Lucita López Paz, de 85 anys, ha estat la primera persona immunitzada contra el coronavirus a tota l’illa; i Victòria Sala, tècnica en cures, la primera professional sanitària. A la residència Sa Serra s’ha completat el cicle de vacunació de 97 persones: amb l’administració de la segona dosi a 71 usuaris i 26 treballadors.

Una jornada en la qual també s’ha iniciat el procés de vacunació de 8 nous empleats. Es preveu així, que Sa Serra sigui la primera residència a completar la vacunació amb 105 dosis.
Aquestes dosis estan emmagatzemades a l’ultracongelador de Can Misses, i l’Àrea de Salut de les Pitiüses assegura que la seva administració està garantida. També destaquen que els casos de Covid entre el personal sanitari no afectaran la seva vacunació, que continuarà quan rebin l’alta.

Fins ara a les Pitiüses han rebut la primera dosi de l’antídot 2.433 persones: 960 relacionades amb residències i 1.425 professionals sanitaris. Gairebé el 100 per cent dels professionals de primera fila a Eivissa han estat vacunats, així com més del 70 per cent del col·lectiu de residències i assistència a dependents, unes 1.400 persones.

Està previst que demà comenci la segona part del procés de vacunació a la residència Can Blai, dia 28 a la Reina Sofia, 29 a Cas Serres, i el dia primer de febrer a Sa Residència.

25/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris