X

Patri Guijarro: “Esper que puguem seguir fent història com tots aquests anys”

La futbolista mallorquina del Barça ha renovat contracte fins a l'any 2024

27/01/2021

Patri Guijarro: “Esper que puguem seguir fent història com tots aquests anys”


 IB3´àudios Escolta les seves declaracions a IB3 Ràdio

El Futbol Club Barcelona compta amb tres futbolistes mallorquines: Mariona Caldentey, Cata Coll i Patri Guijarro, que acaba de renovar fins a la temporada 2024. “Vaig arribar al club amb disset anys i les primeres temporades varen ser dures, perquè no vàrem aconseguir cap títol, però després hem crescut i guanyat i esper que puguem seguir fent grans coses i fent història com tots aquests anys”. Són paraules de Patri Guijarro a IB3 Ràdio, on també ha parlat de la “situació difícil” que viu el món del futbol, amb molts de partits ajornats per la Covid-19. Precisament el duel que demà hauria d’enfrontar Barça i Athletic Club de Bilbao ha estat suspès per aquest motiu.

La balear també ha deixat clar quin és el rival més directe del Barça al futbol espanyol: “Sempre ha estat l’Atlètic de Madrid, i ho hem demostrat competint per la Lliga, per la Copa i, fins i tot, per la Champions”. Tot i l’aparició enguany de l’equip femení del Reial Madrid, “realment només hem jugat una sola vegada contra elles”, ha recordat.

Entre els reptes més immediats per a Guijarro hi ha tant la lliga com la final de Copa de 2020 que encara s’ha de disputar: “És a partit únic contra el Logronyo i encara que sigui de l’any passat la volem guanyar, juntament amb la Lliga, i més encara després d’haver perdut recentment la Supercopa d’Espanya”, ha destacat.

27/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris