X

Pressió màxima a Can Misses amb el 79% de llits ocupats per pacients amb covid

Aquest dimecres els pacients amb COVID ingressats a la unitat de crítics han passat de 13 a 15

27/01/2021

Pressió màxima a Can Misses amb el 79%25 de llits ocupats per pacients amb covid

La direcció de l’Hospital Can Misses ha comunicat aquest dimarts que queden cancel·lats a partir d’avui els permisos i vacances concedits als treballadors i treballadores, en espera d’avaluar com evoluciona la pandèmia. Una mesura que la Conselleria de Salut justifica a causa de l’elevat nombre de professionals sanitaris aïllats i també a l’increment de pacients afectats per la COVID.

D’altra banda, l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera ha tornat a ampliar l’UCI amb dos llits més. Aquest dimecres els pacients amb COVID ingressats a la unitat de crítics han passat de 13 a 15.

Can Misses podria ampliar la cabuda de l’UCI progressivament fins a arribar als 44 llits, 33 per pacients Covid i 11 destinades a la resta de patologies. Els equips que formarien part d’ampliació estarien compostos d’intensivistes, anestesistes, internistes i personal d’infermeria de quiròfan i d’UCI. De moment, la cabuda de llits COVID se situa en el 79 per cent, amb 152 persones hospitalitzades a causa d’aquesta malaltia.

27/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris