X

Camp Mallorquí recupera la venda de fruita i verdura a domicili

S'han incrementat les classes de panera de 2 a 4; n'hi ha dues de cítrics i dues amb varietats diverses de verdura

28/01/2021

Camp Mallorquí recupera la venda de fruita i verdura a domicili

La cooperativa Camp Mallorquí reactiva la venda de fruita i verdura a domicili.  Després de l’èxit de la iniciativa durant el confinament de la passada primavera, els responsables de l’entitat la  tornen a posar en marxa per donar sortida a la producció dels pagesos, molt perjudicats pel tancament de la restauració i de la planta hotelera.

Durant el confinament domiciliari, Camp Mallorquí va distribuir més de 25 mil paneres de taronges i de fruita i verdura. Sis mesos després d’aturar el servei per la caiguda de la demanda, ara els responsables de la cooperativa han decidit reiniciar-la.

En aquesta ocasió s’ha incrementat les classes de panera de 2 a 4, n’hi ha dues de cítrics i les altres dues amb varietats diverses de verdura. Tots els productes són de temporada i el que s’envia a les cases és el que es pot trobar en aquests moments al camp.

Camp Mallorquí és conscient que serà molt difícil repetir l’èxit de fa uns mesos, però assenyalen que – arran d’aquella iniciativa- molts són els consumidors que han variat els seus hàbits de compra i ara aposten pels productes de proximitat

28/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris