X

La Comissió Política sobre l’IMAS posa el focus en els abusadors

Ha comparegut una tècnica que fa feina des de fa divuit anys al Consell de Mallorca

28/01/2021

La Comissió Política sobre l’IMAS posa el focus en els abusadors

A la societat mallorquina hi ha adults disposats a pagar per tenir sexe amb menors. És un dels arguments tractats a la tercera sessió de la Comissió Política per analitzar els abusos a menors tutelats de l’IMAS.

Aquest dijous ha comparegut una tècnica que fa feina des de fa divuit anys al Consell de Mallorca. Ha explicat als representants polítics que els protocols funcionen i que el focus s’hauria de posar en les persones de fora de la institució que tenen intenció d’abusar dels menors tutelats. Es preveu que la Comissió acabi les compareixences el 13 d’abril.

Després sortir de la Comissió, Osvaldo Cifre, de Ciutadans, ha assegurat que “no hem d’estigmatitzar aquestes persones pel mal que ha sofrit”, mentre que Antoni Amengual, d’El Pi, ha dit que “aquí hi ha una xacra i estam veient només sa punta de l’iceberg”. Des d’Unides Podem, Aurora Ribot ha dit que “hi ha adults disposats a pagar per nins i nines”.

Sobre les compareixences, des de Més per Mallorca, Guillem Balboa ha explicat que valora “molt positivament la perspectiva que estan oferint”, ben igual que des del PSIB. De fet, Lorena Oliver ha dit que “creim que ha estat una bona sessió”.

El president de la comissió, Jaume Tortella, ha explicat que “un menor pateix perquè hi ha un adult abusador a la societat”, ha conclòs.

28/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris