X

La Policia Local de Ciutadella imposa multes a bars per muntar la terrassa abans d’hora

La situació ha causat el malestar del sector que, amb les actuals restriccions, no poden donar servei a l'interior

29/01/2021

La Policia Local de Ciutadella imposa multes a bars per muntar la terrassa abans d’hora

Malestar entre els bars i cafeteries de Ciutadella, els propietaris diuen que la Policia Local ha multat alguns establiments per instal·lar les seves terrasses a les sis del matí, abans del que correspon. El problema és doble: amb les actuals restriccions els locals no poden donar servei a l’interior i l’ordenança no els permet tampoc muntar les taules fora fins a les set. L’ajuntament estudia diferents solucions al conflicte.

És un dels establiments que ha rebut la visita de la Policia Local de Ciutadella per muntar la seva terrassa abans de les set del matí, l’horari a partir del qual es pot començar a donar servei a l’exterior, d’acord amb el que recull l’ordenança d’ocupació de via pública en vigor. Una limitació que no tindria cap més problema si no s’hi afegissin les restriccions actuals per la Covid, que impedeixen a aquests locals atendre els seus clients a dins.

La situació ha causat el malestar del sector, que ha de fer mil i una per quadrar la caixa a final de mes enmig d’una crisi que plana com a una amenaça per a la supervivència de molts d’aquests locals. L’equip de govern són conscients del problema i s’han posat en mans dels serveis jurídics la solució. Entre les possibles solucions… l’aprovació per decret d’alcaldia d’un aclariment a l’ordenança que permeti resoldre el problema en un termini raonable.

29/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris