X

Una trentena de restauradors duen el Govern als tribunals

Han presentat un recurs contenciós administratiu contra el tancament al públic de bars i restaurants

30/01/2021

Una trentena de restauradors duen el Govern als tribunals

Una trentena de restauradors duen el govern als tribunals. Han presentat un recurs contenciós administratiu contra l’ordre de tancament al públic de bars, restaurants i cafeteries aprovada pel consell de Govern dia 11 de gener. Entre els demandants, hi ha la presidenta de PIMEM Restauració, Maria Eugènia Cusí, i el president de la nova Associació de Restauradors de Mallorca AREMA, Jaime Colombas Mir.

El recurs, que s’ha presentat davant la sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, qüestiona també diversos articles del Pla de Mesures Excepcionals de Prevenció, Contenció i Coordinació per fer front a la crisi sanitària ocasionada per la covid-19 del mes de novembre, que fixa els distints nivells d’alerta sanitària.

Eugènia Cusí assegura que l’actuació judicial està sufragada per empresaris independents que s’han vist perjudicats per les decisions del Govern i que estan totalment desvinculats de qualsevol partit polític.

Aquest dissabte, els restauradors units per la plataforma “Resistencia Balears” han convocat una nova marxa motoritzada, la tercera des de la implantació de les mesures de restricció que afecten el seu sector.
Un miler de persones desafien la prohibició i marxen a peu en la manifestació dels restauradors

 

30/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris