X

Una “Odissea” en format cabaret arriba al Catalina Valls de Palma

Pere Fullana és el director d'aquest espectacle on els balls i el bon humor són protagonistes

30/01/2021

Una “Odissea” en format cabaret arriba al Catalina Valls de Palma

L’Odissea d’Ulisses Centelles s’interpreta aquest cap de setmana al teatre Catalina Valls de Palma. Els tres intèrprets conviden els més petits de cada casa a emprendre un viatge arreu del la Mediterrània, tot imitant les aventures de l’heroi Ulisses que protagonitza el poema èpic d’Homer, L’Odissea, abans d’arribar a Ítaca per retrobar-se amb la seva estimada Penèlope.

L’espectacle és un cabaret, on els balls i el bon humor, són el fil conductor per fer una crida a cuidar del planeta i lluitar contra el canvi climàtic. Ho fan comparant la Mediterrània idíl·lica de l’Ulisses original amb la Mediterrània actual, la de la contaminació, les migracions i les guerres. També inclouen l’actualitat més estricte i fan una petita menció a la COVID-19 fent pensar sobre el fet de deixar mascaretes higièniques arreu.

Ulisses Centelles i les bessones Martina i Rufina tornaran a emprendre el viatge a Ítaca diumenge a migdia al Teatre Catalina Valls. I, si no hi ha cap denou, el creuer recorrerà les Illes Balears i Catalunya al llarg de l’any.

30/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris