X

Les places programades per viatjar a Menorca pugen un 300% entre març i juny

Els experts en dades massives vaticinen que la pandèmia serà un punt d'inflexió per al turisme de Menorca

31/01/2021

Les places programades per viatjar a Menorca pugen un 300%25 entre març i juny

Lluny de ser la seva tomba, la crisi sanitària pot ser una oportunitat per al sector turístic de Menorca. Així ho creuen els experts de la plataforma d’intel·ligència turística Mabrian. La percepció de seguretat continua molt alta a les Illes, amb Menorca al capdavant. Una percepció que es tradueix en un nombre de places programades més gran per arribar a Menorca. Entre març i juny, la connectivitat supera ja en més d’un 300% la del mateix període del 2020.

Hi ha altres indicadors que permeten mirar el futur amb optimisme. Com el que medeix el grau de satisfacció entre els productes de la destinació i on les Illes tornen a situar-se per sobre de la mitjana estatal. El mateix ocorre amb el de satisfacció global dels visitants. En aquest cas, encara, les diferències són més importants. Menorca, especialment, es troba ben posicionada per afrontar la reactivació turística en dos pilars fonamentals: la innovació i la sostenibilitat.

A banda de l’anomenat ‘revenge effect’, altres tendències juguen a favor de Menorca com la dels nòmades digitals, un col·lectiu potenciat pels nous models de feina. Mabrian assegura que els segments de demanda que menys patiran són els més alts, que cerquen valors com la natura o la tranquil·litat. Una demanda latent molt viva, avui, a les Illes.

31/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris