X

Més de 660 establiments formen part del catàleg de botigues virtuals de Balears

La inscripció en aquest portal és gratuïta. Això no obstant, la sensació entre alguns negocis és que el Govern no l'ha promocionat a bastament

31/01/2021

Més de 660 establiments formen part del catàleg de botigues virtuals de Balears

Des de comerços de productes per a animals a cafeteries de poble. Més de 660 establiments ja formen part del mapa de botigues virtuals del Govern. Els negocis de restauració són els més visitats en aquest portal, on la inscripció és gratuïta. És una eina per promocionar els petits comerços, que va ser pensada per acostar al públic aquelles empreses que, sobretot, treballen amb la clientela de barri.

Però la sensació entre alguns negocis és que el Govern no ha promocionat a bastament aquest catàleg. Així ho senten en el local d’alimentació gurmet El Paladar. Tenen presència a tres illes i ja fa 10 anys que tenen una botiga en línia. Les visites que van directes al seu web “superen de molt” les que reben a través del portal de promoció del Govern, segons explica el responsable del comerç a Eivissa, Miguel Bernabé.

La Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius manté obertes línies d’ajudes per modernitzar els negocis. Tot i això, atesa la situació econòmica, el Govern reconeix que ara és un mal moment perquè les pimes inverteixin a digitalitzar-se.

31/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris