X

Vicent Marí i Armengol coincideixen en què hi haurà temporada turística

Armengol: "La desescalada de les restriccions haurà de ser mes lenta que en altres ocasions"

01/02/2021

Vicent Marí i Armengol coincideixen en què hi haurà temporada turística

Tant el Govern com el Consell d’Eivissa pensen que sí que hi haurà temporada turística. Ho han confirmat durant la signatura del conveni del Pla de d’ajudes per als sectors afectats per la COVID-19 a Eivissa. Tant el president del Consell, Vicent Marí, com la presidenta del Goven, Francina Armengol, han declarat que no es plantegen, en cap cas, una temporada turística en blanc.

Marí ha afegit que això dependrà del ritme en les vacunacions i dels bons controls als punts d’arribada. Per part seva Armengol s’ha mostrat prou escèptica, això sí, amb la possibilitat de tenir turisme en Setmana Santa i ha reconegut que la desescalada de les restriccions haurà de ser mes lenta que en altres ocasions. Ambdós administracions han signat avui el conveni de col·laboració de 4 Milions 700Mil euros en ajudes als negocis d’Eivissa que s’han vist afectats per aquestes restriccions. Seran 1.500 euros per cada negoci a cobrar per un màxim de 3 mesos. el Consell calcula que a Eivissa s’arribara a ajudar a unes 1000 empreses.

Armengol s’ha reunit posteriorment amb l’alcalde d’Eivissa i treballadors de Benestar Social de l’Ajuntament. Després de la trobada ha destacat la feina que duen a terme aquests treballadors que s’ha fet, a més, més complicada arran de la pandèmia. També ha assenyalat l’esforç inversor que fa el consistori en matèria de benestar social, ja que és la regidoria a la qual es destinen més sous. Tot i això, l’alcalde ha destacat que no s’arriba i que la situació és dramàtica. Ha assegurat que les mancances en matèria de serveis socials a l’illa són intolerables.

 

01/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris