X

Menorca conclou la campanya de vacunació a les residències de gent gran i ja són 700 les persones immunitzades

El Consell semana al Govern central que s'agilitzi la vacunació a l'illa, amb vista a la temporada turística

01/02/2021

Menorca conclou la campanya de vacunació a les residències de gent gran i ja són 700 les persones immunitzades

A Menorca, ja ha acabat la campanya de vacunació a les residències. Prop de 700 persones ja han rebut la segona dosi, ja estaran immunitzades… i sembla que això inclou el regidor de Maó, Enric Mas. La presidenta del Consell, Susana Mora, justifica aquesta vacunació… però el Partit Popular ja ha dit que vol dur el cas al Parlament.

Els geriàtrics de Maó i d’Alaior eren els dos darrers centres que faltaven per posar la segona dosi. Així doncs, ja són 700 les persones immunitzades, entre usuaris i treballadors. Una segona dosi que previsiblement també haurà rebut el regidor de Maó, Enric Mas, titular de Serveis Socials i responsable del geriàtric maonès. Ciutadans ha demanat explicacions a l’equip de govern de Maó, i el PP la dimissió. A més el Partit Popular vol dur el cas al Partament, ja que diu que vol sentir les explicacions de la Consellera de Salut, Patrícia Gómez.

Una polèmica que ha saltat, precisament, quan a Menorca es desconeix quan es podrà vacunar els usuaris i treballadors dels pisos tutelats de la Fundació de Discapacitats. El Consell de Menorca ha demanat Govern central que s’agilitzi la vacunació a l’illa, amb vista a la temporada turística.

01/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris