X

‘Berenar amb Miró’ i ‘La persiana’, activitats en línia per conèixer millor el llegat del pintor

La Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca cerca noves fòrmules per suplir la manca de públic presencial

02/02/2021

‘Berenar amb Miró’ i ‘La persiana’, activitats en línia per conèixer millor el llegat del pintor

Difondre l’obra de Joan Miró i enfortir els llaços entre la societat i la Fundació Miró, a Mallorca. Amb aquest objectiu l’equip d’educadores de l’entitat han engegat el projecte pedagògic “Berenam amb Miró”. Una activitat que, entre d’altres coses, permet als participants passejar de manera virtual entre les obres i les eines de Miró al Taller Sert i a Son Boter mentre les educadores responen totes les preguntes que sel’s formulen.

Així s’adapta la Fundació Miró Mallorca a l’era Covid, ara que les restriccions d’aforament han fet practicament inviables les visites escolars i de grups nombrosos a la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca. D’altra banda, iniciatives com aquesta permeten donar a conèixer l’activitat de la Fundació a altres centres educatius del territori nacional. De fet, el primer centre a participar-hi va ser aquest de Cantàbria. Una iniciativa que a la qual s’afegeix “La persiana”, adreçada a joves de Secundària, Batxillerat i universitaris.

Amb tot recordam que, malgrat les restriccions, es mantenen les visites guiades, això sí, amb un màxim de 6 persones per grup.

02/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris