X

Detingut a Felantix un home per violar tres vegades la mateixa dona

A més és presumpte autor de quatre robatoris amb violència i intimidació i detenció il·legal

02/02/2021

Detingut a Felantix un home per violar tres vegades la mateixa dona

Imatge d'arxiu.

La Guàrdia Civil, a través d’agents de l’Equip de Policia Judicial de Manacor, ha detingut a Felanitx un home com a presumpte autor de tres delictes d’agressió sexual, quatre robatoris amb violència i intimidació i detenció il·legal.

Tots els delictes van ser comesos suposadament en quatre ocasions i sobre la mateixa víctima, una dona que regenta un establiment comercial a Felanitx, segons han detallat els agents en una nota de premsa.

El detingut en tres ocasions en dates anteriors va entrar en el comerç, va intimidar a la víctima armat amb una navalla i va sostreure la recaptació de la caixa registradora del local, per a després conduir a la dona a la part posterior de l’establiment i agredir-la sexualment.

Al gener va tornar al comerç amb les mateixes intencions i una vegada es va apoderar dels diners va tancar a la víctima en una habitació i va fugir del lloc. La víctima va ser després alliberada per uns clients que, quan van entrar a l’establiment, van escoltar cops d’auxili i van alliberar la dona.

Després de la investigació de la Guàrdia Civil, l’home va ser identificat, localitzat i detingut malgrat utilitzar caputxa i màscara. Els agents es van confiscar també de la roba que havia usat en les agressions sexuals, que la tenia oculta en un descampat.

02/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris