X

L’Atlètic Balears decideix finalment denunciar els crits racistes a Vinicius Tanque

El club balear està "profundament decebut" amb l'actitud de l'Atlètic de Madrid i acudirà a la Comissió Antiviolència i a la Delegació del Govern

02/02/2021

L’Atlètic Balears decideix finalment denunciar els crits racistes a Vinicius Tanque

L’Atlètic Balears ha decidit denunciar els crits racistes a Vincius Tanque. Tot s’ha precipitat avui. Al migdia, l’Atlètic de Madrid ha fet públic un comunicat en el qual condemna qualsevol manifestació racista o xenòfoba, però a la vegada posa en dubte els crits que heu escoltat clarament. Si existiren, diuen, foren aïllats i residuals. L’Atlètic de Madrid manté que ni l’àrbitre ni la Guàrdia Civil escoltaren aquests crits i fa constar que des de l’Atlètic Balears no es va produir cap queixa ni durant ni a la finalització del partit. Sigui com sigui, la directiva del conjunt madrileny assegura que col·labora amb la Guàrdia Civil per esclarir els fets.

L’Atlètic Balears ha reaccionat hores més tard. El club mallorquí està profundament decepcionat amb l’Atlètic de Madrid i la seva gestió dels fets. Per aquest motiu, i segons ha fet públic també a través d’un comunicat, el club presidit per Ingo Volkmann denunciarà els crits racistes a Vinicius a la Comissió Antiviolència, al Departament d’Integritat de la Federació Espanyola i a la Delegació de Govern.

02/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris