X

Les grans superfícies volen reobrir el 14 de febrer

03/02/2021

Les grans superfícies volen reobrir el 14 de febrer

Anged, l’Associació de Grans Empreses de Distribució reclama la reobertura de totes les grans superfícies comercials que estan tancades per la covid , almanco fins el dia 13.

Aquest dimecres s’ha reunit amb el vicepresident del Govern, Juan Pedro Yllanes, per pactar com serà la reobertura però encara no s’ha concretat res. Les dues parts s’han convocat per a una mesa tècnica la setmana que ve. El president d’Anged, Antonio Díaz, reclama poder reobrir totes les grans superfícies. Assegura que el tancament total de tres dies durant el Nadal, va ser un pal per les empreses.

Malgrat que la situació epidemiològica va a la baixa a Mallorca, el Govern insisteix que l’obertura serà molt progressiva i independent dels quatre nivells de risc per l’epidèmia que el propi executiu va establir. El vicepresident, Juan Pedro Yllanes, diu que l’experiència els ha demostrat que un aixecament ràpid de les restriccions en les anteriors onades ha duit com a conseqüència un ràpid increment dels contagis de coronavirus.

A la reunió hi ha participat també la conselleria de Salut que serà la que marcarà el ritme de la desescalada.

03/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris