X

El PP reclama al Govern central l’informe del Consell d’Estat sobre el repartiment dels fons europeus

Primera sessió de control al govern de l'actual període de sessions

03/02/2021

El PP reclama al Govern central l’informe del Consell d’Estat sobre el repartiment dels fons europeus

Primera sessió de control al govern de l’actual període de sessions, i en què el Partit Popular ha instat l’executiu a fer públic l’informe elaborat pel Consell d’Estat sobre el decret per al repartiment dels fons europeus. El líder del Partit Popular, Pablo Casado, ha acusat el president del Govern, Pedro Sánchez, d’ocultar al Parlament aquest informe. Diversos portaveus parlamentaris i diputats del PP també han sol·licitat que es reveli el dictamen, que han assegurat que és molt crític amb el text aprovat pel govern.

El president Sánchez ha carregat contra el líder de l’oposició a qui li ha retret que fins i tot el líder de Vox, Santiago Abascal, “li dona lliçons de responsabilitat i de sentit d’Estat”, per donar suport al decret.

El portaveu parlamentari d’Esquerra, Gabriel Rufián, ha acusat Sánchez de prioritzar “vots per sobre de vides” en les eleccions catalanes.

El ministre de Política Territorial i Funció Pública, Miquel Iceta, ha proclamat, en la seva estrena al Congrés, el seu compromís amb la Constitució. Iceta ha donat resposta a preguntes realitzades per la diputada del PP, Marcarena Montesinos, la parlamentària de Junts i candidata a les eleccions catalanes, Laura Borràs, i la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas. El ministre ha defensat que dins la constitució hi “caben tots els espanyols” i ha reafirmat el seu deure amb el diàleg a Catalunya.

03/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris