X

Mor la conductora d’un cotxe després de xocar amb un bus escolar a Menorca

És tracta de la primera mort en carretera a Menorca en els darrers dos anys

04/02/2021

Mor la conductora d’un cotxe després de xocar amb un bus escolar a Menorca

Una dona de 56 anys ha perdut la vida aquest dijous a Menorca després de col·lidir frontalment el cotxe que conduïa amb un microbús escolar al quilòmetre 6 de la carretera Maó-Fornells. Per causes que es desconeixen, poc abans de les dues i mitja del capvespre, el vehicle conduït per la dona en sentit Fornells-Maó ha envaït el carril contrari, i s’ha envestit contra el bus, que circulava en direcció Maó-Favàritx. El violent cop ha provocat la seva mort i ha deixat ferit l’home que viatjava al seu costat com a copilot.

El microbús de 17 places havia recollit, com cada dia a les 2 del capvespre, alumnes dels tres instituts de Maó per deixar-los a la seves parades. Ja havien davallat tots, excepte un al·lot de 12 anys de l’institut Pasqual Calbó, que havia de baixar a Favàritx. Ha resultat ferit lleu juntament amb la conductora i l’acompanyant, de 48 i 27 anys. Tots tres han estat traslladats a l’hospital Mateu Orfila però es preveu que  rebin l’alta en poques hores.

Amb aquest accident es registre la primera víctima mortal a les carreteres de Menorca en els darrers dos anys. Ni en 2019 ni en 2020 s’ha comptabilitzat cap víctima. El 2018 n’hi va haver quatre.

04/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris