X

1.147 test d’antígens i 5 positiu en la primera jornada de cribratges a Sant Josep

En les darreres 24 hores es registren 5 noves morts per coronavirus a les Pitiüses i continua la pressió hospitalària a Can Misses

04/02/2021

1.147 test d’antígens i 5 positiu en la primera jornada de cribratges a Sant Josep

Els vesins de Sant Josep, Sant Agustí i Cala de Bou també s’han bolcat en la participació en els tests massius. El Poliesportiu Can Guerxo és l’enclavament escollit per a les 4 jornades de filtratge.

El procediment d’ordre i control dins i fora del pavelló és idèntic a l’efectuat anteriorment a Vila, Sant Antoni i Santa Eulària; així com els 10 punts en els quals es realitzen les proves d’antígens. En aquesta ocasió però, la totalitat dels sanitaris que hi fan feina són reclutats a Eivissa i no provenen de la resta d’illes, a diferència de quan començà la campanya.

El test massiu continuarà de les 9 del matí fins a les 6 de la tarda, i el relleu serà ara per als vesins des Cubells fins al llindar de Vila, passant per Sant Jordi.

Malauradament, en les darreres 24 hores, a les Pitiüses, s’han registrat 5 noves morts per coronavirus; i tot i que les xifres de contagis baixen en una seixantena de casos, passant de 159 a 98, la pressió hospitalària es manté a Can Misses.

04/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris