X

Cort instal·la tres nous radars per controlar la limitació de velocitat a 30 km/h

Aquests tres nous punts estan situats al carrer Pascual Ribot, davant el número 34; al carrer d'Aragó, davant el número 366; i al carrer de Pompeu Fabra, a la cantonada amb carrer Joan Bonet

05/02/2021

Cort instal·la tres nous radars per controlar la limitació de velocitat a 30 km/h

L’Ajuntament de Palma ha instal·lat tres nous radars per controlar el compliment de la limitació de velocitat a 30 quilòmetres per hora a diverses zones de Palma.

Aquests tres nous punts estan situats al carrer Pascual Ribot, davant el número 34; al carrer d’Aragó, davant el número 366; i al carrer de Pompeu Fabra, a la cantonada amb carrer Joan Bonet.

Durant les últimes setmanes s’han fet els treballs d’obra civil i instal·lació, i ara queda per col·locar la senyalització horitzontal perquè els nous dispositius comencin a funcionar en període de proves.

Amb aquests nous punts de control, l’àrea de Mobilitat Sostenible vol aprofundir en la implantació de la mesura ‘Palma, Ciutat 30’, que suposa una reducció de la velocitat en molts carrers i que va entrar en vigor el mes d’octubre passat.

Aquests tres nous punts s’uneixen als sis actuals. Es crea així una xarxa de nou punts de control de velocitat a Palma. Els sis radars ja existents estan situats a l’Avinguda Gabriel Roca (davant del carrer Antoni Maura); al carrer Manacor, davant el número 101; al carrer Miquel Lladó amb Bernat Pomar; al camí de Son Rapinya, davant el número 6; al camí de Son Rapinya, davant del número 3; i a la carretera Militar, enfront del número 132.


Palma instal·larà a partir de gener cinc nous radars de velocitat
S’instal·len tres radars a Palma
La Federació de Transportistes qüestiona les limitacions de 30 km/h als carrers de Palma

05/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris