X

Un retorn als tres pals que Xavi Ginard vol convertir en definitiu

L'artanenc assumeix la competència del nouvingut René i considera decisius els tres partits que disputaran en només set dies

06/02/2021

Un retorn als tres pals que Xavi Ginard vol convertir en definitiu

L’àngel ha tornat a desplegar les ales. Després d’un inici de curs a l’ombra de Juan Carlos, Xavi Ginard ha conquerit la titularitat amb l’arribada de 2021. Tres partits i només un gol encaixat és el bagatge de l’artanenc, que viu un moment dolç.

La derrota al Cerro del Espino va aturar l’operació remuntada de l’equip, que ara rep un rival directe en la lluita per entrar a la següent fase per l’ascens: el Castella. No és un duel qualsevol. La calculadora s’encén i el debat a la porteria el vol silenciar Ginard. Després del convuls adeu de Juan Carlos aterra René, un altre porter amb currículum il·lustre. Ambdós lliutaran per ser el porter referencial d’un equip al qual se li ha negat en reiterades ocasions l’anhelat ascens a segona divisió. Enguany, el camí s’ha complicat i ara arriba la trilogia Castella-Dux- San Sebastián de los Reyes. Nou punts per definir el futur balearico.

 

 

06/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris