X

L’Avarca de Menorca supera el Madrid Chamberí al cinquè set i segueix líder

Descomunal actuació de Maira Westergaard (37 punts, 7 serveis directes i 4 bloquejos), clau per remuntar per dos cops i segellar el triomf al desempat (15-8)

07/02/2021

L’Avarca de Menorca supera el Madrid Chamberí al cinquè set i segueix líder

L’Avarca de Menorca manté el primer lloc de la classificació després de sumar tres punts entre els dos partits que ha jugat aquest cap de setmana. Després de la derrota de dissabte davant l’Alcobendas (2-3), el grup de Bep Llorens s’ha recuperar de l’impacte anímic i l’esforç físic per fer front a un adversari, el Madrid Chamberí, que ha mostrat un nivel molt superior al que la seva condició de coer pugui fer pensar (3-2).

L’Avarca ha anat a remolc de les madrilenyes, que arribaven de posar contra les cordes l’Haris La Laguna, rival directe de les menorquines pel liderat. El Madrid Chamberí s’ha imposat al primer (22-25) i tercer set (23-25). L’equip de Ciutadella, liderat per una descomunal Maira Westergaard (37 punts, 6 serveis directes i 4 bloquejos), ha igualat cada vegada (25-21 i 25-23).

Bep Llorens ha donat major protagonisme Sofía Lavín al quart set i la darrera adquisició local ha incrementat la intessitat defensiva de l’Avarca. L’Avarca ha estat contra les cordes amb l’1-2 i 16-19 en aquesta cuarta mànega, però tres serveis directes consecutius de Westergaard han projectat l’equip local al 2-2.

Al set de desempat no hi ha hagut color. 8-3 de sortida que les ciutadellenques han gestionat fins al 15-8 definitiu. La resta d’anotadores han estat Sara Folgueira (17), Cris Llorens (9), Louise Sansó (7), María Barrasa (4), Carlota García (4) i Sofía Lavín (3)

07/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris