X

Salut proposa a Sanitat que els professors siguin els següents a vacunar-se

De moment, no hi ha data per a l'inici de la immunització ni un pla de vacunació per al col·lectiu educatiu

09/02/2021

Salut proposa a Sanitat que els professors siguin els següents a vacunar-se

Imatge d'arxiu. /EFE

La consellera de Salut, Patricia Gómez, ha assenyalat aquest dimarts al Parlament que la intenció del Govern és que els professors siguin el següent grup a vacunar-se contra la Covid-19, després de les persones majors de les residències, el personal sanitari i les persones dependents.

Gómez ha afirmat que la “vacuna està cada dia més prop dels centres educatius”, si bé ha afegit que encara no hi ha data per a l’inici de la immunització dels docents.

El seu departament està treballant en el pla de vacunació dels professors, ha manifestat la consellera, que ha mostrat el seu “orgull” pel bon comportament de docents i alumnes per a evitar la pandèmia i ha destacat el baix nivell de contagis en el sector educatiu balear.

Per part seva, la diputada del PP Núria Riera ha exigit cribratges massius a les escoles i ha criticat que la conselleria no compta amb un pla de vacunació per al col·lectiu educatiu.

La diputada ha afirmat que el Govern, davant la crisi de la pandèmia, “sempre va per darrere, improvisant i sense transparència”.

Els docents “comenten” que els vacunaran en “setembre”, ha dit Riera, que ha lamentat que els professors passin tot un curs escolar “sense estar vacunats”.

09/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris