X

D’assignatura pendent a matrícula d’honor

El Mallorca de Luis García es mostra intractable fora de casa

10/02/2021

D’assignatura pendent a matrícula d’honor

Si el Mallorca plorà un descens el passat estiu, segurament va ser pel seu paper com a visitant a Primera. Si celebra un ascens aquest estiu, segurament sigui per la seva feina a terres foranes. L’any passat cada avió que agafava el Mallorca era un exercici d’impotència per a Vicente Moreno. Sis punts de 57 possibles, només una victòria i ni tan sols va ser capaç de situar-se per davant al marcador fins a la jornada 25.
Comparar aquest Mallorca de Luis García amb el de Moreno seria més just si es fa el paral·lelisme entre les dues temporades a Segona. El Mallorca de Moreno va pujar gràcies a Son Moix.  L’ascens directe es va escapar amb derrotes al camp dels dos darrers, el Còrdova i el Nàstic que ja veien la salvació com a una quimera. A més, s’han d’afegir dues derrotes més als play-offs. Una evidència més que l’ascens se cimentà a Palma. En total, el Mallorca de Moreno va sumar 20 punts.
De moment, Luis García no ha celebrat cap ascens, però els seus números fora de casa fugen de qualsevol normalitat: 12 partits, 8 victòries, 4 empats. No ha perdut i ja va superar els 20 punts de Moreno després de nou partits fora de casa gràcies en aquest gol d’Amath al Leganés. El totpoderós Espanyol de Vicente Moreno ha sumat fora de casa 18 punts, és a dir, 10 punts manco que el Mallorca. Una de les claus que pot explicar que la distància sigui la més gran de tota la temporada entre ambdós equips.

10/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris