X

La confiança en el sector immobiliari, de la mà de la seguretat jurídica

Diversos experts reclamen mesures que no penalitzin els habitatges buits ni justifiquin els okupes

11/02/2021

La confiança en el sector immobiliari, de la mà de la seguretat jurídica

Diversos experts de la indústria immobiliària reclamen que es cultivi la confiança en el sector a Espanya amb un augment de la seguretat jurídica, però subratllen que les mesures no han de penalitzar els habitatges buits ni justificar l’ocupació.

Així ho han posat de manifest en una trobada digital organitzada per Europa Press i l’associació de propietaris d’habitatges de lloguer (ASVAL). El president d’aquesta entitat, Joan Clos, afirma que el del lloguer és un mercat escàs encara a l’Estat i això repercuteix en els preus, poc assequibles per a molts ciutadans. El també ex batle de Barcelona demana que s’aprofiti la futura Llei de l’Habitatge que vol treure el govern estatal per abordar un debat profund sobre el lloguer residencial.

Per al Conseller delegat d’Aliseda Inmobiliaria, Eduard Mendiluce, el desenvolupament del mercat de lloguer passa per augmentar l’oferta, però sense deixar de banda la seguretat jurídica, una qüestió que en opinió del vicepresident del Banc Central Europeu, Luis de Guindos, és fonamental.

 

11/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris