X

L’Ajuntament d’Algaida dona 1.000 euros a bars, restaurants i gimnasos

Davant l'ofegament de les petites empreses, l'Ajuntament promet 80 mil euros més que vendran del Govern i del Consell

11/02/2021

L’Ajuntament d’Algaida dona 1.000 euros a bars, restaurants i gimnasos

L’Ajuntament d’Algaida destina 40 mil euros a insuflar una mica d’oxigen als negocis locals afectats per les restriccions sanitàries. En una primera tanda se’n beneficiaran bars, restaurants i gimnasos, que sumen una trentena de petites empreses, moltes de tradició familiar, com s’Hostal d’Algaida: “els donarem 1000 a cadascún del pressupost municipal”, ha dit la batlessa, Maria Antònia Mulet. 

Els beneficiats, agraeixen els 1000 euros encara que troben que “arriben tard”, diu Manolo González, president de l’Associació de Comerç i Empresa d’Algaida, Pina i Randa. La batlessa reconeix que sempre es pot fer més però que és un gest que alleugerirà les despeses que tenen les empreses.

Les petites empreses reclamen que l’administració els injecti més doblers. La batlessa d’Algaida els diu que sí, que el fons mixt entre el Consell, el Govern i l’Ajuntament afegirà 80 mil euros més en aquests 40 mil que esmentam i que ara avança el consistori. Les properes convocatòries de subvencions s’estendran a altres negocis que no siguin necessàriament bars, restaurants i gimnasos.

 

 

11/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris