X

Es manté la pressió hospitalària a l’UCI de Can Misses

Dues persones majors, de 81 i 85 anys i amb patologies prèvies, han perdut la vida en les darreres hores

12/02/2021

Es manté la pressió hospitalària a l’UCI de Can Misses

La pressió als hospitals d’Eivissa baixa, però a un ritme encara molt lent. Les Unitats de Cures Intensives encara estan en registres preocupants. I aquest és un dels principals motius pels que encara a les Pitiüses no es relaxen les restriccions.

En les darreres 24 hores s’han produït 44 nous contagis, 43 a Eivissa i un a Formentera. A més, dos persones majors més, que estaven ingressats en plantes destinades a pacients amb COVID-19, han perdut la vida en les darreres hores: un home de 81 anys i una dona de 85, tots dos amb patologies prèvies. D’altra banda, s’han produït 253 noves altes i, per tant, els casos actius a les Pitiüses han baixat a 211 i se situen en els 2.309 casos.

La bona notícia d’avui divendres és que Can Misses recupera la planta de cirurgia, destinada fins dimarts a pacients amb coronavirus. Després de dues setmanes, avui es traslladaran els pacients amb COVID que eren a la planta de cirurgia de Can Misses i que passaran a una planta de l’antic hospital a causa de la reducció de la pressió assistencial, que va arribar a finals de gener als seus pics màxims.

Si continua l’actual tendència de reducció d’hospitalitzacions Can Misses progressivament recuperarà espais per tractar pacients amb altres patologies. Malgrat aquestes dades positives, la pressió hospitalària continua sent elevada i no es preveu que es redueixi pel que fa als 21 pacients que romanen a l’UCI.

En les darreres 24 hores s’han produït 6 nous ingressos i s’han donat 10 noves altes de pacients que, en aquests moments, encara se situen en 90 ingressats.


Es redueixen els contagis a Balears a 140 al dia
Salut ja ha vacunat 488 grans dependents

12/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris