X

Continuen les negociacions per desconvocar la vaga de fems als municipis de la Comunitat del Raiguer

Els treballadors reclamen una data exacta per iniciar les negocicions que milloraran les seves condicions laborals

12/02/2021

Continuen les negociacions per desconvocar la vaga de fems als municipis de la Comunitat del Raiguer

La Mancomunitat del Raiguer i la conselleria de Treball intenten reconduir les negociacions amb l’empresa Melchor Mascaró i els sindicats d’UGT i Comissions Obreres, per desconvocar la vaga de fems als municipis del Raiguer de Mallorca.

Anit passada, els Ajuntaments informaren que la vaga s’havia desconvocat sense haver arribat a cap acord amb els treballadors. Uns treballadors que, per la seva banda, decidiren no efectuar el servei. Per això, avui matí el fems s’acumulava a alguns dels municipis de la mancomunitat.

Binissalem, Campanet, Búger, Lloseta, Alaró, Consell, Santa Maria, Mancor del a Vall i Selva s’han d’adaptar ara als serveis mínims de recollida. Els Ajuntaments han reduit les freqüències, que afecten principalment a les fraccions d’envassos i orgànic.

Els treballadors de l’empresa Melchor Mascaró, adjudicatària del servei, reclamen des del 2019 un conveni col·lectiu i una pujada salarial del quatre per cent, i posen com a condició indispensable per desconvocar la vaga un compromís ferm de negociació.

Sindicats, treballadors i empresa continuen amb les negociacions.


Melchor Mascaró diu que negociarà un conveni que permeti desconvocar la vaga de fems

12/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris