X

Miquel Company, nou conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura

El fins avui conseller d'Economia i Territori de Menorca ha liderat el Nou Pla Territorial Insular i la regulació del lloguer turístic de l'illa

12/02/2021

Miquel Company, nou conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura

Miquel Company (Imatge d'arxiu)


Armengol remodela el Govern: Iago Negueruela, nou portaveu de l’Executiu

El fins avui conseller d’Economia i Territori de Menorca, Miquel Company, es converteix en el primer responsable polític de la nova Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura.

Miquel Company, ha estat conseller d’Economia i Territori de Menorca des del 2019, liderant la redacció definitiva del nou Pla Territorial Insular, l’estratègia econòmica de Menorca per fer front a la crisi generada per la pandèmia i la regulació del lloguer turístic de l’illa.

Va néixer a Maó l’any 1985, és tècnic en gestió administrativa i comptabilitat i ha desenvolupat la seva activitat professional com a gestor comercial en una reconeguda empresa de Menorca i posteriorment ha treballat al Banc Santander, com a gerent d’empreses.

Amb 20 anys va iniciar la seva carrera política, militant a les joventuts socialistes de Menorca. L’any 2016 va ser el candidat del PSOE al Senat i actualment és secretari de Relacions Institucionals del partit a Menorca.

12/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris