X

Dilluns reobrin les grans superfícies, però amb aforament limitat

La capacitat dels centres serà del 30% i només obriran entre setmana

13/02/2021

Dilluns reobrin les grans superfícies, però amb aforament limitat

A partir de demà, es relaxen algunes restriccions a Mallorca. A les residències, es permetrà sortir els usuaris. Els gimnasos podran obrir, però amb cabuda limitada i només per a activitats de baix impacte, com ara pilates. També es permet l’obertura de grans superfícies, però només entre setmana i amb capacitat limitada tant a l’interior com a les zones comunes i l’aparcament. Això sí, només amb una capacitat del 30%, i fins a les vuit de l’horabaixa. Una mesura, però, que suposa la reincorporació de molta gent en ERTO.

El mesurament de la cabuda haurà de ser constant. S’ha d’assegurar per mitjans presencials o bé telemàtics. En tot moment s’haurà d’informar i senyalitzar la quantitat de persones que hi caben. A més, hi haurà també vigilants per garantir que no hi ha aglomeracions.

La gran novetat: els mesuradors de CO2. S’hauran d’instal·lar a totes les grans superfícies i ser visibles al públic. Volen evitar que hi hagi una gran concentració de monòxid de carboni. Una mesura que ha agafat per sorpresa els establiments. Els aparcaments seguiran també amb una cabuda del 50%.


Les restriccions s’allarguen almanco fins al març

13/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris