X

Els Serveis Socials d’Alcúdia passen d’atendre 632 persones, a gairebé 3 mil

Han augmentat la plantilla i la partida econòmica

14/02/2021

Els Serveis Socials d’Alcúdia passen d’atendre 632 persones, a gairebé 3 mil

Els Serveis Socials i el Banc d’Aliments d’Alcúdia han passat d’atendre 632 persones, a gairebé 3 mil des de l’inici de la pandèmia. En aquests moments, es reparteixen cada dia una quarantena de cistelles bàsiques que inclouen els aliments més essencials, de les quals en toca una cada mes per unitat familiar. Aquestes s’adapten a les necessitats de cadascú, especialment si a la família hi ha nadons.

Així, mateix, des de l’Ajuntament d’Alcúdia han hagut de prendre diverses mesures per pal·liar totes les demandes derivades de la Covid-19 i cobrir les necessitats dels ciutadans de la manera més eficient possible. És per això que s’han incorporat 10 treballadors més a la plantilla dels Serveis Socials, la qual en aquests moments està formada per 32 persones. I ara estan a l’espera que comenci una nova auxiliar administrativa.

També han augmentat la partida econòmica destinada a aquesta àrea. A principis de l’any passat estava dotada amb 12 mil euros, però amb la pandèmia la van incrementar fins als 200 mil euros. I és aquesta mateixa quantitat que preveuen invertir-hi enguany. En aquesta línia, la regidora encarregada, Agüi Lobo, accentua que les famílies demandats requereixen ajuda per fer front als lloguers, hipoteques i factures diverses.

14/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris