X

El Centre BIT d’Inca acull noves empreses nascudes en plena pandèmia

La situació actual els ha obligat a redoblar els esforços i, fins i tot, a redefinir el seu pla de negoci per poder tirar endavant

15/02/2021

El Centre BIT d’Inca acull noves empreses nascudes en plena pandèmia

Començar una aventura empresarial és una tasca complicada i fer-ho en temps de pandèmia ho és encara més. Malgrat la delicada situació econòmica, durant el darrer any en el Centre Bit del Raiguer a Inca, s’hi han creat diverses noves empreses a les quals la situació actual els ha obligat a redoblar els esforços i, fins i tot, a redefinir el seu pla de negoci per poder tirar endavant.

Carlos i Toni  varen signar la constitució de la seva empresa, Chou Sports, el desembre del 2019 i aquesta començà a operar el mes de febrer de l’any passat. El pla d’empresa estava dissenyat per dedicar-se principalment a la gestió esportiva i a la generació d’esdeveniments esportius, però amb la irrupció de la pandèmia varen haver de replantejar-se el negoci perquè aquest fos viable. Ara, i sense deixar de banda el seu objectiu fundacional, han posat l’accent a ajudar els clubs esportius a digitalitzar-se.

A l’octubre, David, va deixar la seva empresa per emprendre el seu projecte personal, Tech Mallorca, per crear habitatges intel·ligents amb solucions tecnològiques diverses. Per a ell, la pandèmia no ha estat cap impediment per fer realitat el seu somni.

El cas de Kika i Mari Carmen és una mica diferent. Es dediquen al disseny gràfic, al desenvolupament web i a les xarxes socials. Treballaven des de casa, però -en ple confinament- decidiren ajuntar-se per compartir espai i -tot i mantenir la seva marca personal- estan creant una empresa conjunta per sumar esforços.

Actualment al Centre Bit d’Inca hi ha instal·lades 10 empreses, de les quals 5 són noves i només 1 ha tancat en el darrer any per culpa de la pandèmia.

15/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris