El Platges empata a Formentera i continua líder

15/02/2021

A les Pitiüses es veien les cares el primer i el quart classificats. El Platges volia sumar la sisena victòria com a visitant, però el Formentera no ho va permetre… Els de Raúl Pérez varen avançar-se just abans del descans per mitjà d’Ekeiza amb una jugada que no destaca per la seva plasticitat.
L’empat del Platges va arribar al minut 65 en un acció individual de Gurri. Pablo de Castro no talla la passada i el davanter no ho desaprofita. El Platges té 31 punts i és líder mentre que el Formentera amb 23 puja a la tercera plaça
A Sant Rafel empat a dos entre els locals i el Binissalem. Lima al minut 1 va fer el primer dels del Raiguer. Al quart d’hora de joc va ser Iosifidis qui no desaprofita una bona passada des de línia de fons.
Encara a la primera part, Lima va estavellar la pilota al pal. Sí que va encertar Riki amb un bon gol que llevà les teranyines a la porteria. Al segon temps Raúl García va firmar el definitiu empat a 2
També empat però sense gols a Alcúdia entre els mallorquins i la Penya Sant Jordi. Uns i altres varen tenir bones ocasions però el marcador no es va moure.
Al grup B repartiment de punts a Can Misses entre el CD Eivissa i el Collerense. Els de Miguel Ángel Espadas desaprofitaren un avantatge de 0 a 2. Primer va marcar Santi Sastre al minut 25 i al 38 Pol Romero, tots dos des de fora de l’àrea.
Gorka va retallar distàncies en caçar un refús del travesser. El 2 a 2 va arribar al minut 77 amb una rematada de cap de Gianluca Simeone al segon pal. El CD Eivissa continua segon i el Collerense es posa cinquè.