X

Plataforma Vacunes, Salut i Economia exigeix una vacunació massiva per poder salvar la temporada turística

El moviment, que agrupa representants del món educatiu, polític, empresarial, cultural i esportiu de les Illes, s'ofereixen a ajudar en la vacunació massiva

16/02/2021

Plataforma Vacunes, Salut i Economia exigeix una vacunació massiva per poder salvar la temporada turística

La Plataforma Vacunes, Salut i Economia, que avui s’ha presentat oficialment en societat, ha tornat a insistir en la necessitat que en 3 mesos s’hagi vacunat ja un 70 per cent de la població. Tot amb l’objectiu, diu el seu portaveu, de salvar les Illes d’una tragèdia social, econòmica i humana que ja resulta devastadora.

El moviment, que ha ajuntat representants del món educatiu, polític, empresarial, cultural i esportiu de les Illes, recorda que la caiguda aquí del PIB està per damunt del 25 % i s’ofereixen, dins el marc legal i sanitari, a ajudar en aquesta vacunació massiva. “Volem ser una eina, que dins el marc legal i sanitari, ajudi al Govern a aconseguir les vacunes o a administrar-les. Tenc 800 professionals, que com jo mateix, estan disposats a vacunar fora del seu horari laboral”, diu Miquel Munar, portaveu de la plataforma.

La Caeb assegura que les Balears no aguantaran un nou any sense temporada turística i remarquen la necessitat d’assolir xifres mínimes de contagis per convèncer que les Illes són una destinació segura.

Durant l’acte s’ha fet un minut de silenci en memòria d’aquells que han perdut la vida per la Covid i en reconeixement a tots els professionals sanitaris que lluiten cada dia contra la malaltia.

16/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris