X

Casa Vila tanca les portes després de 99 anys d’història

El passat 3 de febrer va complir 99 anys que Pep Vila Coll va obrir les portes de Casa Vila

16/02/2021

Casa Vila tanca les portes després de 99 anys d’història

L’activitat s’ha disparat a Casa Vila d’ençà que han anunciat el tancament de la botiga. La revolució digital, el tancament del trànsit al centre de Palma i ara la pandèmia han empès la família Vila a tancar el negoci que ha donat menjar a 3 generacions i que va engegar el seu padrí, el fotògraf Pep Vila Coll. El passat 3 de febrer va complir 99 anys que va obrir les portes. Quasi un segle dedicats a la venda de tot tipus de material fotogràfic, productes de drogueria i també d’arts plàstiques.

El tancament de Casa Vila, inclosa dins el Catàleg d’establiments emblemàtics de Palma, s’ha previst per finals d’aquest mes de febrer. Amics, clients i veïnats de la barriada no han dubtat a passar per aquí a mostrar el seu suport i estima als nets del fundador. “Palma ja no es nostra, es dels altres”, és només un dels comentaris que hem sentit d’alguns dels visitants de més edat que s’han acostat avui a Casa Vila.

Una altra botiga llegendària que tanca a Palma. Una altra ferida al teixit comercial però també cultural de la capital balear

16/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris