X

200 persones es concentren a Palma per exigir la llibertat de Pablo Hasél

La Policia ha indicat als manifestants que s'havien de dissoldre i han identificat a una vintena de persones

16/02/2021

200 persones es concentren a Palma per exigir la llibertat de Pablo Hasél

Fins a 200 de persones, segons el primer recompte oficial de la Policia Nacional, s’han concentrat en la plaça d’Espanya de Palma per a exigir l’alliberament del raper Pablo Hasél, que aquest dimarts ha entrat a la presó condemnat a nou mesos de presó per enaltiment del terrorisme i injúries a la Corona.

La protesta ha tingut lloc a les 19.00 hores, al mateix temps que una altra que s’ha produït a Manacor. A Maó també hi ha hagut una concentració en la plaça Miranda.

Totes les iniciatives han estat convocades a través de les xarxes socials. En la de Palma, la Policia ha indicat als manifestants que s’havien de dissoldre per les mesures de restricció imposades per al control de la pandèmia. Així mateix, els agents han identificat a una vintena de persones. No obstant això, no s’han produït incidents greus i els manifestants s’han anat dissolent amb normalitat.

Durant almenys una hora, les persones congregades han cridat proclames com ‘Els carrers seran sempre nostres’, ‘No ens callaran, no passaran’, ‘Els borbons als taurons’, ‘Marivent, casal popular’ i ‘Llibertat d’expressió, Valtonyc absolució’.

16/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris